Fri frakt över 899:- Läs mer
Stadium Outlet har 14 dagars öppet köp. Presentkort och förädlade produkter kan inte returneras, varken i butik eller till vårt lager. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalkartong samt med etiketter kvar.

Ångerrätt
Enligt lagen om Distanshandel har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du mottagit varorna. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av varorna inklusive originalförpackning som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa varans art, egenskaper och funktion. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i eventuell originalförpackning samt med etiketter kvar. Två möjliga sätt till retur finns.

Retur i Stadium Outlet-butik
Du har möjlighet att returnera eller byta köpta produkter på stadiumoutlet.se i valfri Stadium Outlet-butik. Retur eller byte i Stadium Outlet-butik är kostnadsfritt. För retur i Stadium Outlet-butik krävs att webbkvitto medtas.

8:2. Retur per post
Postombud/Instabox: Skicka din retur tillsammans med din ifyllda retur-/reklamationssedel. Försändelsen skall emballeras väl och produkterna ska vara oanvända med etiketter samt i sin originalförpackning. Det är inte tillåtet att tejpa eller klistra på originalförpackningen. Använd den förtrycka fraktetikett som medföljer i paketet. Kostnaden för returporto är 49 kr och summan dras automatiskt av från produktvärdet vi återbetalar dig. Om du saknar en fraktetikett vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-399 399 eller via e-post på info@stadiumoutlet.se. Din retur-/reklamationssedel kan du ladda ner här eller erhålla en genom att kontakta Kundservice.
Budbee: Gå in via länken i din SMS-avisering från Budbee för att boka en upphämtning av din retur. För detta krävs ingen returetikett och du väljer själv om du vill lämna över din retur till chaffören eller lämna den för upphämtning utanför dörren.
Hemleverans tungt gods: För retur av tungt gods bifogas ingen fraktetikett utan du står själv för returfrakten. Att returnera med pall hos PostNord kostar 1220-2090 SEK.Återbetalning
Återbetalning sker på det sätt som betalning gjorts vid beställning. Vid fakturabetalning: Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank som i sin tur betalas ut automatiskt inom 10 arbetsdagar från returtillfället. Om du ångrat ditt köp innan fakturans förfallodatum kommer istället en justering av din faktura att göras. Vid en delkreditering skickas det en ny faktura till dig. För frågor gällande denna hantering kontakta gärna stadium@collectorbank.se eller ring till 010-161 00 50. Du kan även besöka https://www.collector.se/

Reklamation
Som konsument har du 3 års reklamationsrätt. Är varan skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet upptäckts. Reklamationsförfrågan kan göras i valfri Stadium Outlet-butik eller genom att skicka varan till vårt lager. Väljer du att skicka varan till vårt lager kontaktar du först Kundservice på telefonnummer 0771-399 399 eller via e-post info@stadiumoutlet.se för att erhålla en förtryckt fraktetikett. Du behöver även skicka med en ifylld reklamationssedel i din försändelse. Om du saknar denna kan du ladda ner den här eller genom att kontakta Kundservice.